08jan

Introductie

Wil jij graag je steentje bijdragen tot duurzaam beheer van radioactief afval op lange termijn?

Onze klant is op zoek naar een Project manager Digital om mee te helpen bij de verhuis.

Het gaat hier om een full-time freelance opdracht voor 6 maand. 

Kantoren van de klant bevinden zich in Brussel.

Organisatie

Onze klant is de beheerder van radioactief afval in België.

Zij zoeken dus iemand die met veel drive en verantwoordelijkheidszin mee streeft naar duurzame oplossingen voor de toekomst, met respect voor de regelgeving, wetenschappelijke inzichten en het milieu. Deze job heeft dus een maatschappelijke meerwaarde.

Functie

Midden 2023 verhuist de klant. Jij zorgt er mee voor dat dit vlot verloopt. Dat doe je onder meerdoor de reeds opgestelde regels en procedures voor selectie in papieren en digitaledocumenten te controleren. Je beantwoordt de vragen van je collega’s hierover, leidtvergaderingen met de SPOCs van dit project en ondersteunt hen proactief.

Je overziet de samenwerking met de externe dienstverlener die onze papieren documentenzal beheren en essentiële documenten zal digitaliseren. Dat houdt onder andere in dat je hetproces van transport, opslag, digitalisering, behoud of vernietiging van documenten bewaakten hoe deze documenten beschikbaar gemaakt worden.

Eén van de grootste uitdagingen van jouw project is de opzet van een records managementmodule, oftewel een platform om onze documenten digitaal te beheren. Je zorgt ook vooreen optimaal gebruik van het platform na zijn implementatie.

Verder denk je mee na over de governance, procedures en controlemaatregelen die wemoeten gebruiken om onze papieren en digitale documenten te archiveren, zodat ze op langetermijn beschikbaar zijn voor onze medewerkers. Je ondersteunt collega’s op het vlak vanchange management door opleidingen te geven en communicaties op te stellen.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant bachelordiploma, zoals Informatiebeheer: bibliotheek en archief;
 • Je hebt enkele jaren (minstens 3 jaar) ervaring als archivaris en ook met het verhuizen van een archief;
 • Je bent vertrouwd met de systemen waarmee je digitale archieven beheert en recente evoluties op dat vlak. Je hebt ook goede algemene computervaardigheden;
 • Ook kennis van Sharepoint is meegenomen
 • Projectmanagement is één van je sterktes. Onder druk stel je prioriteiten en organiseert je taken efficiënt;
 • Je communiceert klantgericht met collega’s en externe partijen. Dat doe je vlot in het Nederlands en het Frans.
 • Vanuit je verantwoordelijkheidszin, neem je graag initiatief. Net als je collega’s, ben je een denker én een doener;
 • Je durft vragen te stellen;
 • Kan iets beter volgens jou? Dan breng je dat respectvol ter sprake met goede argumenten;
 • Je houdt van de uitdaging die een complexe, evoluerende context met zich meebrengt;
 • Je hebt het geduld en de leergierigheid om expertise op te bouwen. Tegelijk heb je de veerkracht om je aan te passen als een regelgeving of een situatie verandert.

Aanbod

Het gaat hier om een voltijdse opdracht gedurende 6 maand.

Je werkplaats is voornamelijk Brussel en is vlot te bereiken via metro. In overleg met je team kan je 2 dagen per week telewerken als je dat wil.

Waarom samenwerken met ARCH?

Samenwerken met ARCH is terechtkomen in een community die samen zal zorgen voor een betekenisvolle impact bij onze klanten. Dat doen wij door authentiek, betrokken en creatief te zijn. Dat zijn de centrale elementen in ons werk die ons tot een team maken.

Werken bij ARCH betekent werken in een dynamische en professionele omgeving.

Onze consultants werken op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast leren ze en delen ze ervaringen via de interne ARCH events en opleidingen.

Meer informatie over ons als bedrijf? Neem een kijkje op onze website.

Inlichtingen

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij onze recruiter, Innes. We willen het jou gemakkelijk maken: klik op deze link om een afspraak te maken in haar persoonlijke agenda.

Sollicitatie

Meteen overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken? Stuur jouw CV naar Innes.Sabbagh@arch.partnersof solliciteer door op onderstaande knop te klikken.

Tags: