10jan

Introductie

Voor een van onze klanten zoeken we een Business Analist.

Het gaat om een freelance opdracht van minsten 4 maanden.

De kantoren van de klant bevinden zich in Brussel.  

Functie

Je hebt een sleutelrol bij de ontwikkelingen van de toepassingen van de klant. Je vertaalt de behoeften van de business naar efficiënte technische oplossingen via functionele ontwerpen. Je hebt de mogelijkheid om jouw rol een eigen invulling te geven en te verrijken.

  • Je voert behoefteanalyses uit met en bij de business om een helder beeld te krijgen van de noden en je toetst dit af met de technische haalbaarheid. Je hebt de nodige assertiviteit bij het veelvuldige overleg en durft de business te challengen met tegenvoorstellen. Je staat dus tussen de business en de IT development squads.
  • Je vertaalt de behoeften in functionele specificaties en use cases of stories en volgt de uitvoering ervan op bij de ontwikkelteams, waarbij je processen optimaliseert en vereenvoudigt waar mogelijk met een digitale mindset.
  • Je zorgt ervoor dat de klant een realistisch beeld krijgt van wat er kan verwacht worden zodat de behoeften en het project gealigneerd worden met de bestaande IT-oplossingen.
  • Je werkt samen met collega-analisten, ontwikkelaars en testers, UX-experts, projectleiders en ondersteunt hen waar nodig zodat zij toepassingen kunnen creëren of aanpassen naar de wensen van de klant.

Aanbod

  • Het gaat om een full-time opdracht van een 4tal maanden.
  • Start: asap
  • Locatie: Brussel

Waarom samenwerken met ARCH?

Samenwerken met ARCH is terechtkomen in een community die samen zal zorgen voor een betekenisvolle impact bij onze klanten. Dat doen wij door authentiek, betrokken en creatief te zijn. Dat zijn de centrale elementen in ons werk die ons tot een team maken.

Werken bij ARCH betekent werken in een dynamische en professionele omgeving.

Onze consultants werken op diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast leren ze en delen ze ervaringen via de interne ARCH events en opleidingen.

Meer informatie over ons als bedrijf? Neem een kijkje op onze website.


Inlichtingen

Voor meer informatie kan je altijd terecht bij onze recruiter, Innes. We willen het jou gemakkelijk maken: klik op deze link om een afspraak te maken in haar persoonlijke agenda.

Sollicitatie

Meteen overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken? Stuur jouw CV naar Innes.Sabbagh@arch.partners of solliciteer door op onderstaande knop te klikken.

Tags: ,